söndag 11 april 2010

Kalasdax :o)


Tillverkade ett kort igår då lillgumman ska på kalas idag.....

söndag 4 april 2010

SOLSOLSOLSOLSOLSOLSOL


Idag har äntligen solen kommit fram för att fira påsk! Vi har varit ute från tidiga morgonen. Fikat och ätit ute, elden har brunnit hela dan! Nu börjar det dra ihop sig till middagstid, jag och småtjejerna har gått in i husvagnen för att ta igen oss lite ;) Man blir ju lite trött ute av all friskluften.
E har spytt inatt. Han spydde även torsdag natt hemma, men mådde sedan bra och samma inatt.... konstigt. Hade en underbar middag igår förresten, hoppas på rester från den idag. Flera olika sorters sill, gravad lax, påskskinka, prinskorv, köttbullar, filé med bacon och philadelfiaost i.......... helt otroligt gott var allt!!!
Ha det bra och njut utav påskens sista dar!

lördag 3 april 2010

Påskafton

Sitter i husvagnen och bara myser..... tur det finns mobilt internet så man kan hålla koll på världen ;)
Vi har varit i Solberg och åkt slalom hela dagen. Det var jättebra i backen, lite hårt i morse men under dagen blev det helt perfekt :0) Solen hade gärna kunnat kika fram men orkade inte riktigt igenom molntäcket..... men däremot lyste solen när vi kom hem ikväll..... Barnen som inte fått nog av skidåkning fortsätter här i vår egen backe i T-träsk. E håller på att träna att hoppa och vända i luften..... sedan åker han baklänges ur hoppet på sina twintips... gissa om man har andan i halsen.....??
Väntar just nu på att få gå in och äta svärmors goda påskbuffé, hon har fixat och donat hela dagen och det pratas om "fullt julbord"! Jag ska ta kort så ni får se hela härligheten ;)

torsdag 1 april 2010

Tvättstugan är klar :)




Nu är det äntligen färdigt i tvättstugan! Så skönt att tvättmaskin/torktummlare/dusch går att använda igen! Varmt och skönt också, golvvärme me like!!
Riktigt klart känns det kanske inte eftersom vi inte är helt nöjd med golvet som hantverkaren gjort..... det rinner ut vatten längs ena sidan av duschväggen pga fel lutning!! Tror man inte ska hända när man anlitar "proffs".... skulle nog gjort det bättre själv tyvärr.... Själv är bäste dräng!!

Filmtips!


Har glömt att berätta att jag och killarna i fam var på bio när lilla-J var hos farmor och farfar förra fredagkväll. Vi såg Farsan - den måste ses av de som vill skratta gott!! Heltokig film med bra story bakom! Innan filmen hade vi njutit av en utsökt middag på restaurang Mama-Mia. Jag åt pasta med kyckling, soltorkade tomater, spenat och pinjenötter - götteligöttgött :0)

GLAD PÅSK :0)


Vi vill önska Er Alla en Glad Påsk!!


Så här såg min lilla gumma ut när hon gick till skolan, på skärtorsdagen. De har som tradition att klä ut sig här på skärtorsdagen - de skulle även ha disco idag. Tror det är därför hon ser så förväntansfull ut!
Jag är ledig idag. Ska städa lite och packa allt inför T-träsk idag. Vi åker inte förrrän imorgonbitti, känns inte kul att stressa iväg ikväll, barnen har skoldag idag och M har öppet till 17 i kväll så vi tar det lugnt här hemma istället och kliver upp med påsktuppen imorrn istället ;)

Kejsarens nya kläder ;)


Brolle har fått sig en liten stass så han ska slippa frysa så han skakar när vi är ute längre stunder.... Han har så lite hår ännu..... Sedan blir den bra när han ska susa fram i min cykelkorg så fort det är snöfritt till jobbet :)