söndag 27 februari 2011

Förlåt matte.......


Men jag kunde inte låta bli att "låna" dina glasögon.........

Men det var lite svårt att veta hur de ska sitta??


De ska vara på näsan iallafall..... men absolut inte i munnen!!
Men se det från den ljusa sidan matte!!! Imorgon får du gå till Synsam och kolla in nya bågar! Som tur var totalförstörde jag både glasen och bågarna....så du behöver inte grämas att något av dem går att återanvända....... När jag gör något gör jag det ordentligt ;-)

fredag 25 februari 2011

Världens finaste 8-åring :-)


Idag har lilla älsklingen firat födelsedag HELA DAGEN! Väcktes sedvanligt imorse med presenter och tårta på säng!
Efter skolan följde hela klassens tjejer samt en annan kompis med hem för kalas.
Middagen blev på Matcompaniet och resten av kvällen blev framför TV:n där hon satt och pysslade med olika födelsedagspresenter..... Ikväll lär hon nog somna med hjälp av tonerna från hennes stereo hon fått idag :-)


tisdag 15 februari 2011

Lycka är...... en utdragen tand!


Äntligen har jag varit och dragit ut min djävulstand.... Den har förstört varenda resa jag varit på.... sen maj förra året har den jävlats! En 20 års gammal rotfyllning som helt plötsligt inte vill vara med längre.... Nu sist den började jävlas var 3 dgr innan vi åkte till grancanaria.... Idag har jag efter mången ångest dragit ut den...... Tandläkaren preparerade mig med Stesolid att ta hemma innan besöket eftersom förra besöket där inte gick något vidare.... Jag har verkligen haft panik innan besöket idag, 1 timme innan tog jag då tabletterna (2 x 5 mg) och tyckte inte att jag märkte av dem men besöket gick så bra! Jag var helt lugn - bedövningen tog till 100 procent och dragningen gick utan problem trots att tanden sprack och en rot blev kvar så gick det hur bra som helst! Bara det inte blir några problem i efterhand med läkning mm så är jag just nu världens lyckligaste människa! Roten till det onda var att en av rötterna hade en spricka - och det känns skönt att tandläkaren konstaterade att det inte gått att rädda tanden utan att jag tagit rätt beslut att dra ut eländet! Både tandläkaren och sköterskan fick en stor kram! De är underbara!

måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag!


Kramar till alla mina nära och kära idag på Alla hjärtans dag!

Själv blev jag väckt halv sju imorse... kunde inte ens få upp ögonen innan jag var överöst av små hemmagjorda presenter av lilla-J! Det var olika kort, pyntade toarullar samt ett litet rim:
Här har du ett hjärta - så du kan gå och fjärta :-)