söndag 10 januari 2010

Blod svett och tårar!

Äntligen ett livstecken här på bloggen!! Har inte uppdaterat på det här året, men nu är jag tillbaka igen :-)
Vad som fått mig att återfå skrivlusten här igen är lite sportnyheter......
I helgen som gått har Örnfjädern gått av stapeln här i stan. En stor tävling med många spelare från kommunerna runt omkring deltagit i. Den har varit både lördag och söndag, jag har stått i cafeterian båda dagarna med det var bara idag (söndag) som E tävlat.
De var 14 st i hans tävlingsklass som slogs om pallplatserna.... E har verkligen spelat kanonduktigt idag. Det har varit så spännande att hjärtat nästan stannat på mamman på läktaren!! Till slut var de bara 3 st kvar i hans klass och han var en av dem. Han mötte en klubbkamrat i första finalmatchen och det var hur jämnt som helst. Första setet vann E, andra setet kamraten och mitt i sista setet då ställningen var 9-11 började E störtblöda näsblod :( Han fick gå av planen och till slut var vi tvugna att inse att det bara var att lämna över segern till motståndaren.... Tråkigt men inget att göra åt..... Han låg i omlädningsrummet på en bänk och det ville inte sluta blöda, tårarna rann ikapp med svetten....... Besvikelsen så stor att måsta lämna VO.
Men som bilden här nedan visar var han ändå hur lycklig som helst över bronspokalen - men han kan ju naturligtsvis inte låta bli att fundera hur det skulle gått om han inte varit tvungen att kliva av.
Men det kommer fler tävlingar att se fram emot :-)



1 kommentar:

Annika sa...

Vi är så stolta över dig Emil!!!!
Får beundra pokalen nästa helg när vi kommer.