söndag 14 februari 2010

Underbar helg till ända....

Vilken härlig helg vi haft! Inget inplanerat, bara tagit dagen som den varit. Det har blivit många promenader i den härliga solen!! Tänk att solen redan värmer så mycket. Var ute på fjärden och gick idag och solen värmde så man blev svettig =0) Vilken härlig tid det är nu! Har verkligen laddat batterierna i helgen tack vare solen som lyst från en klarblå himmel!
Idag har det även varit Alla hjärtans dag vilket vi firat hela dagen. Barnen kom och överraskade oss imorse med fika på sängen, hela fam åt frukost i sängen - även Brolle =0)

Till lunch tyckte vi det passade med lite mer hjärtan......
Middagen blev också lyckad med kyckling i lite olika varianter - mums!

Fick denna fina bukett av min älskling =0)


Lilla J har som vanligt spexat lite..... väldigt snygg i pappsens mjukisbrallor!! Hon har varit på kalas idag - väldigt mkt kalas just nu......
Har möblerat om lite i köket - vi har så stort kök och ändå är det så förbannat trångt när vi äter... det ska inte gå att gå förbi någon som sitter i bordet..... hellre går man runt genom vardagsrummet. Gjorde en lösning som vi är rätt nöjd med - köket blev mkt trevligare!
M har målat och donat i tvättstugan - blir kanon! Han och E har även varit ute på skoter tillsammans med PvA som visat dem ett nytt ställe med pulkabacke och grillplats! Ser fram emot en tur dit med en korvring i ryggan =0)
Det har alltså var en riktigt bra helg - enda molnet ska väl då vara att min käre make ALLTID GLÖMMER BORT att checka ut från P-huset....... det blir dyrt när han är på stan....... onödigt vi har bilen stående här hemma på gården då han så gärna betalar flera dygn för en plats i P-huset.....
Tack för titten - kul att du tittar in!

1 kommentar:

Annika sa...

Du hade väl inte sagt att han skulle checka ut....=)
snygg Julia blev i byxorna, ser dock ut som om Magnus skulle väga typ 200 kg....
kramisar!