måndag 2 februari 2009

Solig, men kall måndag....

Idag har det varit soligt och fint, men lite kallt. Temp runt -15 grader. Gick en promenad efter jobbet och solen lyste fortfarande. Det är inte klokt vad fort det blir ljusare och ljusare på eftermiddagarna. Det är ju bara några veckor sen det var mörkt när jag slutade jobbet. När vi kom hem från dagis gick vi bara in och bytte från skor till pjäxor och gav oss ut på löparskidorna. Vi åkte runt vår lilla tjärn.

Ikväll var vi in på stan och köpte löparskidor till E också. Han vill ju också åka och är extra ivrig nu när det gäller att samla piggelinpoäng!! De skulle montera skidorna så fort som möjligt så vi hoppas att hela fam kan åka samtidigt till helgen.

Nu ska vi försöka få lillasyster i säng och jag ska hjälpa E med hans matteläxa. Han kom just med en uppgift som ger extra poäng och man inte behöver göra som läxa men han hade klurat ut den alldeles själv. Frågan var:
Vilket tal saknas? 1 2 4 7 ? 16

Lista ut det om ni kan? E fixade det, gör ni?



J ville fota idag och det var ju tur vi hade med kameran då himlen blev så fin när solen gått ner.



Skiner som en sol (som alltid....)



Uppstickare!

1 kommentar:

Anno1972 sa...

Hjälp!!! Vad är svaret? Verkar ju helt ologiskt... Vilken tur att inte jag ska vara med i programmet där man mäter sig med 5:e klassare ;o)