söndag 16 november 2008

Skogspromenad och lussebullar.

Idag har det varit otorligt vackert vinterväder. Jag och mannen tog en promenad upp på berget bakom huset. Snön gnistrade och kylan bet i kinderna. Vi tog med oss kameran för att prova vårt nya objektiv ute i naturen. Vi är nöjd med inköpet och visar lite bilder här nedan.
Jag åkte sedan iväg och hämtade skruttisarna våra som spenderat dygnet hos moster! Vi var på fest igår kväll med bl a femkamp och laserdome. Det var en av våra leverantörer som bjöd oss. Vi hade jätte roligt och fick många goda skratt!
Kvällen avslutades med lussebullsbakning! Då vi har det rätt körigt nu innan första advent, är det skönt att lussebullarna är klar, för en första advent utan lussebullar är otänkbart i Villa Matilda.
Tack för titten och ha en bra vecka!







"insnöad"



Bergstoppen lyser vit mot knallblå himmel!



Undra vem som skapat denna plats??




Rödfjädrad svartbyggare!




Känner ni doften av nybakat?



2 kommentarer:

Annika sa...

det är synd att ni bor så långt bort, hade gärna smakat på de lockande bullarna! Jättefina kort ni tagit också, det är så kul att ta kort när det är så vacker i naturen med all snö.
kram syster

Anno1972 sa...

Nytt objektiv??! Har ni köpt ett sånt där dyröres? Irriterad jag blir! Det innebär ju att vi ligger sämre till - tycker inte om det ;o) och hembakta lussebullar dessutom...