tisdag 3 mars 2009

Fortsatt sportlovskul!


Idag har jag jobbat, skjutsade sonen och en kompis till slalombacken där de roade sig hela dagen. Ska jobba imorgon också men sedan ska jag vara ledig torsdag och fredag - det är så LYXIGT att kunna bestämma själv! (fast man har ju mer att göra när det blir måndag igen......., men det är det värt)
När jag hämtat J på dagis och E i backen åkte vi in på stan för att köpa ett "ryggskydd" till E. Det är inte många som är utan detta av hans kompisar har vi upptäckt och det är ju en billig försäkring då det roligaste på slalomskidorna verkar vara att hoppa.......Fyndade även en Peak jacka till honom på halva priset! Den kommer att vara lagom till nästa säsong! Skönt att slippa jaga runt i början av nästa höst!! Just nu är det upp till 60 % rea på vinterkläder och en massa storlekar och modeller att välja på ska nog iväg igen och inhandla lite handskar mm.
Hann inte mycket mera ikväll, satt en hel del i telefon bl a med en gammal granne som ska flytta granne med oss igen! Jättekul eftersom de har två barn som våra barn gärna leker med....
J har fått inskrivningspapper till skolan idag! Gissa hur glad hon blev? Fick skynda mig att förklara att de vill nog inte att hon börjar imorgon............utan det blir först efter sommaren.........hon trodde nog att det hade något med hennes 6-årsdag att göra!

Inga kommentarer: