söndag 8 mars 2009

"Thailandshusvaktsbesök"

I helgen har vi varit och "våldgästat" ett par vänner som är hus/lollovakt. Vi har haft utomordentligt trevligt med god mat/efterrätt som vanligt. Förstår inte att de alltid har så himla god mat........sedan har man ju alltid ätit för mycket innan den goda efterrätten dukas fram......
Vi åkte upp till Anundsjöbygden på lör morgon och tog med oss solen härifrån stan, enda dagen som varit solig under sportlovet! Vi begav oss ut på skotrarna och åkte upp till ett berg med fantastisk utsikt - något på ant- hette det, minns ej. Vi njöt av punschchoklad och burritos......sedan var halva matsäcken kvar hemma och männen fick offra sig att köra hem efter det, fick då tillfälle att leka av sig lite utan en hel familj på skotern......vi "badade"lite på vägen dit eftersom sjön var rätt blöt mitt ute.......vi fick in vatten i pulkan på båda sidorna.......PANIK!
På eftermiddagen återvände vi till huset och gubbarna och barnen åkte skoter/slalom i en backe. Jag och V var tvungen att vara inne och "provsmaka" vinet (ja man vet ju aldrig........)men V lagade även mat och jag var sällskapsdam......Vi fick även besök av krutlollo! Hon är en helt fantastisk människa som gillar både vin och snygga karlar! =)
Nu är det åter söndag och imorgon väntar verkligheten med skola osv. Känns verkligen tungt efter en sådan lyxvecka!



Här står jag och beundrar utsikten och njuter av vårsolen.....

Sent omsider blev maten klar när gubbarna hämtat det som fattades och jag och V hade ordnat värsta majbrasan så Mangan blev utan ögonfransar........ men nog är det gott att äta mat man lagat över öppen eld! Vi gjorde burritos i Muurikkan! Bestämde oss för att den får hänga med till Solberg!

Inga kommentarer: