söndag 11 oktober 2009

En helg som gick ovanligt fort!


Vart tog den här helgen vägen egentligen? Jo, svar IKEA!
Tillbringade hela lördagen i Birsta...... Hela fam åkte dit tidigt på lördagmorgon i sällskap med min mor. Hon var lyrisk att få en dag på IKEA utan stress.... oftast får hon bara åka förbi IKEA i 110 km/h... min far hatar nämligen denna dumma idé Kamprad hade för X antal år sedan...... Denna gång fick hon dock nästan för mycket av det goda ;) Vi åkte dit för att köpa denna bäddsoffa. Glad i hågen fick vi tag på det sista exemplaret de hade i Sundsvall..... gick till utlämningen av varor när vi var färdiga för dagen. Kl var cirka 15.30 och vi hade hållit tidsplaneringen riktigt bra tyckte vi......... döm om vår förvåning när vi får beskedet att soffan låg högt upp på lagret och måste lyftas fram med truck och det kan inte göras förrän varuhuset stängt och allt folk gått ut.....! Ingen hemfärd förrän efter kl 19.00!!!! Hmmm lite väntan blev det ju...... Men som plåster på såren bjöd IKEA på middag och vi hann med fler shoppingrundor. Kl var 20.00 innan vi fått soffan på släpet och kunde åka hemåt....
Idag, söndag har vi haft besök av systeryster med fam. (dock inte L, som var upptagen med annat) Jag och syrran skruvade ihop soffan för att se att den var ok så man inte får några överraskningar när den ska upp i vårt nya gästrum när det blir klart! Köpte en ny fönsterlampa i glas till köket och den var tyvärr trasig..... ringde IKEA och de skulle skicka en ny. Hoppas den håller postens hantering bara.....!
Helgens dråpslag kom dock söndag em och kväll!! 4 st av våra anställda är sjuka och det är förmodligen svininfluensan de fått!! Har även en annan anställd som är sjukskriven och det är verkligen inte roligt att vara arbetsgivare när 60 % av arbetsstyrkan är sjuka!! Usch fy och fasa!! Som det ser ut nu är det bara jag och M som är där imorgon! Hoppas vi klarar oss från att bli sjuka just nu!!
Känns som att denna vecka blir jävligare än jävligast på arbetet!! Hoppas att denna vecka går lika fort som alla andra veckor och att det blir fredag em någon gång.....!

Inga kommentarer: