tisdag 18 maj 2010

12-års kalas!!


Idag har vi firat storkillen som fyllt 12 år! Tyvärr hann vi inte upp och sjunga för honom innan en liten busig Brolle sprungit upp och slickat födelsedagsbarnet tills han vaknade. Vi smög på tå men hann inte först! Men lycklig är han att få fira en födelsedag med en hund i huset!!


Paket och fika på sängen är ett måste på födelsedagar hos oss. Synd bara att det är så stressigt när man ska iväg på skola/jobb...
Farmor och farfar kom på eftermiddagen. Vi åkte iväg på stan och fikade. E tog världens största glass på UH för att fira riktigt!
Sedan åkte vi runt och tittade på cyklar eftersom han fått ihop så pass mycket pengar att det räckte till en ny cykel. Han hittade precis vad han sökte, dirtbike tror jag det heter men det är en djungel med modeller och jag fattade förstås ingenting enl 12-åringen. För mig ser de flesta rätt lik ut..... men det är iaf en blandning mellan mountainbike och BMX......
Supernöjd åkte vi sedan vidare för middag på China. Friterade räkor önskades av sonen och det tackar man ju inte nej till!

Inga kommentarer: