söndag 9 maj 2010

Underbar lördag!!!

Oj vilken underbar dag lördagen var!! Vi var på turkiskt hamam tillsammans med våra bästa vänner. Bastusittning, peeling, skuminpackning och helkroppsmassage. Vi tillbringade 3 timmar på Mamina Hamam här i stan. Total avkoppling. Rekomenderas verkligen. Skall unna mig detta 2 ggr/år hädanefter.


Efter hamamet åkte vi hem och snyggade till våra rödmosiga ansikten, förfriskade oss lite hos vännerna med gott vin samt gott tilltugg med västerbottensost innan vi tog bussen till Harrys där vi bokat bord för middag kl 20. Vi åt fantastiskt gott och har nog aldrig varit mättare...... Vi var så nöjd så en av oss i sällskapet bad att få ut kocken Anders som visade sig vara en tjej....??
Sedan vet jag inte om det var dagens aktiviteter eller åldern som gjorde oss sömniga och fick oss att längta efter sömn redan när kl var 22??? Vi tog oss i allafall ut på en liten promenad och gjorde ett sista försök att vara partyanimals på Framnäsbaren men efter en drink insåg vi att längtan efter att få sova var för stor...... men vi höll ut till 23.30!! ;)


Inga kommentarer: