söndag 9 maj 2010

Badmintonavslutning

I dag söndag, har vi pysslat hemma på gården. Krattat (till viss grannes förtret) och satt upp studsmattan. Barnen kom hem mitt i dagen, de har tillbringat helgen hos farmor och farfar.
Eftermiddagen bjöd på grillfest uppe i Hörnsjön med badmintongänget. Det var soligt och fint och vi grillade hamburgare medan barnen delats upp i tre lag och hade 8 uppdrag att utföra, bl a samla 116 kottar, hitta en gren på 43 cm samt en sten som vägde 1 kg.... De gick in med liv och lust i dessa uppdrag.... Det är så kul med denna förening, det är en fantastisk sammanhållning..... De yngsta spelarna är i E:s ålder samt någon yngre sedan är det upp till 20-års åldern och alla är lika bra kompisar! Helt fantastiskt! Både killar och tjejer!
Vid denna avslutning delas det ut ett hederspris till en kille och en tjej som tränarna utsett. Det ska vara en som gjort lite extra för att stötta medspelare, varit en god kamrat och visat hänsyn mm. Vi blev förvånade och väldigt glad och stolt över E som tog hem detta pris även i år, han fick nämligen det förra året också.... Han själv blev jätte förvånad! Men han lyste som en sol när han fick ta emot priset som består av presentkort på SF för 200 kr.... Verkligen en sporre för han och alla andra ungdomar att kämpa på träningar, tävlingar och vara en bra lagkamrat!!

Inga kommentarer: