torsdag 11 december 2008

Mamma Mia vilken dag!


Idag kom mor och far ner för julshopping. Jag var ju inte värst svårövertalad att följa med när de var förbi jobbet för kaffe...kände att resten av jobbet kunde vänta till morgondagen! Varför göra något idag som kan vänta till morgondagen?! Hur som helst sprang vi nästan benen av oss mellan olika affärer, svetten lackade och morfar sprang efter med dunjackan!! Varmt?! -Näe då!

Vi har även hunnit med ett besök på VC och tagit påfyllnad på Epaxal, så nu ska vi ha livslångt hepatitskydd tror de, åtminstone 20 år framåt, men eftersom det inte funnits längre än 20 år kan de inte lova längre men de tror att det blir livslångt! Kanon! Det är ju inte billigt precis, det gick på cirka 1 500 kr för hela familjen, och egentligen är det är ju skitbilligt - tänk bara - livslångt skydd - slå ut det på var dag - inte blir det många ören! Man får väl se det som en investering :)

Efter klippning och middag åkte mormor och morfar hem och vi fick besök av L. Vi hade en mysig kväll med lite korttillverkning samt tillverkade jag flätor till tomtegumman! Sedan såg vi Mamma Mia, och konstaterade att det är den bästa film vi sett!!

Inga kommentarer: