lördag 10 januari 2009

My number one!

Dagen har spenderats i gymnastiksal med badmintoncup! Vi åkte hemifrån imorse och var inte hemma förrän halv åtta ikväll. Dagen har varit lång och intensiv och fantastisk rolig och spännande. Att man som mamma kan sitta på läktaren och vara så nervös trodde jag inte. Man kan inte sitta still, man försöker nästan få bollen över nätet åt dem! Ibland tordes man inte titta när det var som jämnast i matcherna. E vann en match av fyra. Besvikelsen var stor när han förlorade, trots att han bara spelat 3 mån och motståndarna spelat betydligt längre är det svårt att smälta en förlust. Men lyckan över att vinna en match är obeskrivlig!! Matchen han vann var väldigt jämn och de fick spela tre set innan han vann. Han var så lycklig att han svävade på moln!!





Mellan matcherna får man vara siffervändare åt andra matcher. Tror att det spelades över 300 matcher idag, det var en rolig blandning då det både var barn och vuxna som var riktiga proffs som tävlade.



J hjälpte mig att sälja fika i 3 timmar. Hon leker ofta café hemma och gissa om hon var lycklig när hon fick göra det på riktigt!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättegrattis Emil!!! Vad duktig du är, det som är så jobbigt spel. Man blir ju helt slut av att titta på....=)
kram moster