lördag 13 juni 2009

Balkväll!

I kväll var jag och V tillsammans med våra yngsta barn och tittade på alla vackra studenter som skulle på bal. Otroligt vackra klänningar, håruppsättningar och bilar.


Kanske är det just dessa två som kommer att följas på bal om 13 år? De såg nog ut vrålåket de skulle färdas i då........ utav alla annorlunda fordon i kväll var nog detta det mest utstickande!
Hur som helst kommer denna kille bli en utmärkt kavaljer till J, när vi kom hem och de skulle ut och cykla hjälpte han henne så fint att stoppa in långklänningen under jackan så den inte skulle fastna i kedjan, när hon skulle sitta upp på sadeln =o)
I övrigt har dagen mest innehållit strykning av 2 veckors tvätt, J har börjat simskola samt att det har varit barn fulla huset och gården! Ett tag var det 10 st sommarlovs glada barn här och det var fullt ös kan jag lova! Det går åt mkt saft och bullar sådana dar......
Vi har sett på sommarkrysset på TV:n ikväll tillsammans med fam E-L det var lite kul eftersom Brolle medverkade med ett nummer från Buddy Holly musikalen.
Fam E-L passade även på att uppvakta E i efterskott. Jag hade gjort en Tuppkaka med rabarber och kardemumma, riktigt god. Kanske ngt för midsommar?

1 kommentar:

Annika sa...

Ja, varför inte, vi får väl äta oss varma eftersom väderet inte ser ut att bli så toppenbra....Men än är det länge kvar så det kan ju ändra sig!
kram syster