tisdag 21 juli 2009

Marknaden är över....

...och det känns lika trist varje år, det är nu hösten brukar komma och vi som inte ens haft någon sommar! Det är "bara" drygt fem veckor kvar av sommarlovet och det bara regnar...! Hur som helst hade vi fint väder under marknaden - kunde inte bli bättre! Solen lyste över marknadsbesökarna varje dag. Vi hade otroligt trevligt hela marknadshelgen. Det började redan på onsdagskvällen för mig med återträff med mina gamla klasskamrater, det är 20 år sedan vi gick ut grundskolan. Det var kul att träffa alla som var där, tyvärr stort bortfall, utav 50 st var vi bara 25 st som kom. Men vi konstaterade att de flesta av oss så lika ut nu som för 20 år sedan. Vi såg en videoinspelning från en revy vi hade i åk 9 och nog har vi förändrats en hel del utseendemässigt sedan dess =o)! Vi hade en trevlig surrstund på skolan och sedan åt vi middag på Wärdshuset.
På fredagen kom våra bästa vänner och förgyllde helgen! Jag tror inte vi skrattat så mycket någon gång tidigare! Det har varit så mycket tokigheter: allt i från "kottar" till millionbells samt att någon nästan blev ihjälskrämd pga hicka! Barnen har också haft en toppenhelg! Je och E har varit så flitiga och samlat tomburkar så de gick plus på denna marknad. Att se J och Jo med sina tindrande ögon både vid marknadsstånden och karusellerna är oslagbart!
Nu ska vi vara hemma 2 veckor och jobba sedan är det dags för en sväng med husvagnen igen. Troligtsvis blir det Stockholm, ser fram emot detta. Det känns lite konstigt att vara hemma nu, vi brukar alltid åka iväg en sväng efter marknaden men i år körde det ihop sig med alla semestrar på jobbet - men den som spar han har!


Här håller J i en av farmors fina jättevallmo hon har i sina fina rabatter!

Inga kommentarer: