måndag 6 april 2009

En härlig weekend......

Så har vi äntligen haft vår helg i Stockholm! Vi hade otroligt tur med vädret, strålande sol både fredag och lördag. Vi kom fram till centralen redan 9.30 på fredagsmorgonen, vi hängde på affärsdörrarna på shoppingatan innan de öppnat.......både jag och V älskar att shoppa, shoppa och åter shoppa! Vi strosade omkring på stan hela dagen och åkte till hotellet och bytte om och hade lite förfest för att komma igång med lite 50-tals stämning!....
Kl 19.30 började Buddy Holly musikalen och den var hur bra som helst! Brolle var helt fantastisk! Showen höll på till runt 22 och när vi kom ut var det folk överallt på medborgarplatsen, det var som en riktig sommarkväll, folk satt på uteserveringar överallt! Det blev lite barbesök innan några herrar blev hungrig och ville ha lite "nattam!at"! Det blev en väldigt sen kväll och innan vi var i säng hade vi nästan varit uppe ett dygn, men tiden går ju så fort när man har roligt.
Vi kostade inte på oss någon sovmorgon på lördagmorgon - ingen tid får förspillas! Vet inte hur många affärer vi besökte men vi fick liksom aldrig nog......vi hann även njuta av det härliga vårvädret vid slottet och gamla stan......sedan gick vi till kungsträdgården och slog oss ned på Fridays med drinkar och sörjde att dagen gått så fort, vi hade ju knappt shoppat...... vi höll på sätta drinkarna i vrångstrupen när vi såg att det rördes inne på NK! Vaaa, har affärerna öppet än? Vi som trodde allt stängde 17! Vi slängde glasen på bordet och begav oss dit då insåg vi att gallerian mittemot också hade öppet.... vi insåg att vi hade en halvtimme på oss och jag är glad att vi inte kan se hur vi såg ut, sprang omkring som yra höns gjorde vi....... men det var kul att ha V med sig, vi är lika affärstokiga båda två!
Det blev en mycket sen middag som vi njöt av i gamla stan. Kl hann bli 22.30 innan vi fick tid till middag.....
Vi tog tåget hem söndag kl 10.30, var i Sundsvall 13.40, helt perfekt med X 2ooo! Billigt också, tur och retur för 500 kr.
När vi körde förbi Birsta köpcentrum svängde Mangan till vår stora förtjusning in där! Vi fick då mer affärer och kunde komplettera det vi inte hittat i Stockholm! Han förstod väl att jag och V lider av lite shopaholic och inte bara kan åka förbi en sådan guldgruva utan att få springa omkring lite där..... kommer att älska dig för evigt!

Som ni ser stod krokusarna i full blom!

Vi knackade på hos kungen men han verkade inte vara hemma....
Visst är det väl för vackert i gamla stan, det kändes som vi var utomlands natten vi gick omkring där.....det var så varmt och skönt.....längtar tillbaka......!


Inga kommentarer: