fredag 17 april 2009

Heltokig dag och vem f.n sket i bassängen?

Idag har vi haft en minst sagt heltokig dag med många skratt! Det började redan imorse vid frukosten där vi kom underfund med att om man pratar med en Åselebo måste man dra ifrån hälften.......... Sedan begav vi oss till vårt underbara bad här i stan som verkligen är ett paradis tills det uppdagas att någon jäkel skitit i bassängen!!
Vi drog vidare och invigde BK till Je:s stora förtjusning som längtat efter ett Whopper meal ända sedan han kom hem från London.....
Jag och L fick även göra oss en shoppingrunda trots protester av de övriga i sällskapet, vi fick muta med ett inköp av långhopprep för att få med oss den yngsta....... vem har sagt något om att hot och mutor inte hjälper......?
Det blev en sen middag som jag tillagade medan tjejerna scrappade och killarna spelade RS.
Vi samlade ihop oss för att se Talang 2009 och vi fick oss många skratt, bl a en kille som "fes" hej tomtegubbar med händerna....... men vi kom fram till att den största talangen ända var kusin L ikväll som inte förstod att det bara var en person i ett nummer, (för er som såg kan jag avslöja att det var numret med trollkarlen i buren som bars av gorillan) vet inte riktigt säkert om hon trodde att det var en gubbe i gorillan eller om hon trodde gorillan var äkta?? :)
Som sagt har vi haft en riktigt rolig dag med många skrattanfall som innehållit allt från anal-fabeter till urin-vånare......

MR Burger King njuter........

Hittade dessa vårtecken här i stan idag........härligt!



Inga kommentarer: